miercuri, 29 aprilie 2015

Aparat dentar ieftin

Aparat dentar ieftin

Aparat dentar Constanta
Cabinetul Stomatologic DentoPlus Constanta foloseste cele mai bune materiale la aparatele dentare. Poate ca intrevati cat costa un aparat dentar, tot ce trebuie sa stiti ca fiecare caz este unic iar pretul depinde de la caz la caz. Pretul unui aparat dentar poate varia in functie de caz, in functie de materialele folosite si in functie de tip de aparat ales de pacient. Ca o estimare poate costa intre 1800 si 4000 lei pe arcada.

Cum pot afla pretul unui aparat dentar?

Pretul unui aparat dentar il aflati dupa o consultatie clinica, medicul specialist in ortodontie va calcula in functie de cazul dvs. pentru a stabili un plan de tratament. Consultatia clinica si planul de tratament ortodontic este gratuit la cabinetul stomatologic DENTOPLUS. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati cabinetul stomatologic pentru o programare.

Pentru ce tip de aparat dentar pot opta?

Aparatele dentare sunt de doua feluri fixe si mobile. In cabinetul stomatologic DENTOPLUS, ca si aparate fixe se utilizeaza cele metalice si aparat dentar SAFIR. Aparatul dentar SAFIR este un aparat dentar estetic ca si cel din poza de mai sus. Aparatul dentar SAFIR iti confera o estica deosebita, este unul din aparatele dentare care dau rezultate deosebite si in acelasi timp iti ofera un aspect placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu